Kampet verore

Previous slide
Next slide

KINGS Education, Angli

KINGS Summer Academy është kamp veror që mbahet në Londër dhe Bournemouth në Angli.

 

Llojet e kampeve verore:

 •  Kamp dhe kurs veror per moshat 8 deri ne 17
 • Akademia Verore per moshat 15-17
 • Program Veror ne Mjekesi 15-17
 • GCSE Kamp veror 14-16

Çmimi përfshin

 • Akomodimin
 • Shujtat ushqimore
 • Pagesat per kursin

Çmimi për vitin 2023:
1 javë 1,700 EUR

ELI Camps Canada

ELI Camp Canada në Toronto – Kanada është kamp veror për fëmijë të moshës 7 deri në 18 vjeç.

Programi është kombinim i kursit të gjuhës angleze, udhëtimeve kulturore dhe vizita turistike. Kampi mbahet në Universitetin e Torontos, në kampusin Victoria një prej kampuseve më të bukura dhe ikonike.

Çka përfshin programi:

 •  Pritja dhe dërgimi në aeroport
 •  Sigurim shëndetësor
 •  Akomodimi në kampusin e universitetit
 • 3 shujta
 • Biletat hyrëse & transporti në të gjitha aktivitetet e organizuara
 • Materialet mësimore për kursin e gjuhës
 • Certifikata
 • Mbikëqyrje e stafit 24/7
 • Sigurimi i kampit 24/7

Një dite tipike në kamp

08:00 – 09:00 Mëngjesi

09:00 – 12:30 Kurs i gjuhës angleze

12:30 – 13:30 Dreka

14:00 – 17:30 Aktivitet/ose ekskursion*

18:00 – 19:00 Darka

19:30 – 21:00 Aktivitet i mbrëmjes/eveniment ose ekskursion

22:00 – 22:30 Koha për gjumë

Çmimi për vitin 2023:
2 javë 3,800 EUR

Regjistrimi për kamp