Për ne

HOBS Education është qendër e specializuar e konsulencës për studime jashtë vendit. HOBS përfaqëson një numër të madh të universiteteve, shkollave të mesme dhe kampeve verore në:

si dhe ofron shumë mundësi për bursa, shkolla dhe kampe verore.

HOBS gjithashtu ofron mundësi trajnimi për teste të standardizuara si

HOBS Education është e vetmja qendër në Kosovë e certifikuar nga British Council UK, kualifim i respektuar dhe pranuar nga të gjitha institucionet e edukimit të lartë në botë.

Regjistrohu për kurs të gjuhës angleze

TOEFL - IELTS- SAT - GMAT - GRE