Studio jashtë vendit

Konsulencë per studime jashtë vendit.

HOBS Education ka partneritet me mbi 300 universitete në të gjithë botën. Me një eksperiencë të dëshmuar në fushën e konsulencës për studimet jashtë vendit HOBS ju ndihmon të zgjidhni destinacionin më të mirë për profilin tuaj që i përshtatet rezultateve tuaja akademike, burimeve financiare që keni dhe drejtimit që dëshironi të studioni.

HOBS ofron një gamë të plotë të shërbimeve në lidhje me orientimin dhe aplikimin tuaj në institucionet e edukimit të lartë jashtë vendit. Studentët që kanë aplikuar me HOBS janë pranuar me sukses në shumë shtete si:

 • Mbretëri të Bashkuar
 • Holandë
 • Gjermani
 • Austri
 • Zvicër
 • Belgjikë
 • Suedi
 • Itali
 • Francë
 • Greqi
 • Qipro
 • ShBA
 • Kanada
 • Turqi
 • Maltë etj.
Ne jemi këtu për t’ju udhëzuar në rrugën drejt arsimimit dhe për t’ju ndihmuar të bëni zgjedhjet tuaja bazuar në një nga testet më të njohura të orientimit të karrierës “MyUniChoices”, të zhvilluar nga Cambridge Occupational Analysts.

Rezervo takimin tënd këtu

Konsulenca e parë është falas!